Ferma Vegetala Vinifruct Copou

DESPRE NOI
VINIFRUCT COPOU

Vinifruct Copou, o istorie din 1991

Vinifruct Copou S.R.L. s-a înființat în anul 1991, ca urmare a reorganizării fostei Întreprinderi Agricole de Stat (I.A.S.) Copou, din județul Iași. Având o continuitate de peste 65 de ani în slujba acelorași pământuri, ne justificăm pe deplin sloganul “Cultivatori de tradiție”. În anul 2002, Vinifruct Copou s-a privatizat, iar în anul 2013 societatea a fost preluată de un nou asociat majoritar, care are potențialul necesar pentru susținerea și dezvoltarea activităților, printr-o politică economico-financiară, investițională și managerială superioară.

Vinifruct Copou, cultivatori de tradiție

Cultivatori de tradiție, echipa Vinifruct Copou din prezent este un rezultat al tradiției și al experienței  câștigate în cei 65 de ani de activitate pe aceleași pământuri și în același domeniu. La Vinifruct Copou, tradiția și experiența au fost îmbinate armonios cu modernizarea utilajelor agricole și a tehnologiilor de cultivare și producție de cereale, plante tehnice, livezi, material săditor pomicol, astfel încât produsele și serviciile oferite în prezent să fie unele de cea mai bună calitate și în conformitate cu standardele europene.


ACTIVITĂȚILE VINIFRUCT COPOU

Activitățile firmei se desfășoară în două puncte de lucru din județul Iași, respectiv comuna Răducăneni și comuna Costuleni. Planurile de viitor ale echipei Vinifruct Copou urmăresc extinderea plantațiilor pomicole, realizarea unor sisteme de irigații, contruirea unui depozit cu atmosferă controlată pentru fructe, silozuri pentru cereale, achiziționarea de noi utilaje performante, astfel încât să continue extinderea suprafețelor agricole exploatate și cultivarea tradiției Vinifruct Copou. 

Activitatea de producție se realizează în două ferme distincte:

Ferma Vegetală

Ferma Vegetala Vinifruct Copou

Ferma vegetală, unde se cultivă cereale și plante tehnice pe o suprafață de peste 950 de hectare de teren arabil, precum și unde se execută lucrări agricole mecanizate către terți, precum arat, scarificat, fertilizat, discuit, grăpat, semănat, erbicidat și prășit mecanic.

Ferma Pomicolă

Ferma Pomicola Vinifruct Copou

Ferma pomicolă, unde este exploatată o suprafață de 80 de hectare de livezi, cu o varietate de specii și soiuri de pomi fructiferi .Tot în cadrul acestei ferme, prin pepiniera proprie, Vinifruct Copou produce o gamă variată de material săditor pomicol certificat .

CONDUCEREA

Ioan MELINTE - administrator;
Liliana GAVRIL - director general;
Cornelia MACOVEI - director economic;
Ionel TEODORU - inginer şef, şef fermă vegetală;
Răducu BALINT - şef fermă pomicolă;
Neculai ZETU - șef compartiment aprovizionare, desfacere, transporturi, resurse umane şi autorizări.

 

PARTENERI

Traderi naționali pe partea de livrări cereale, cum ar fi CARGILL AGRICULTURA S.R.L., CARGILL CEREALE S.R.L., AGRICOVER S.R.L., RODBUN  GRUP S.R.L., PLANTAGRO-COM S.R.L., COMFERT S.R.L., ALCEDO S.R.L. precum și FRATELI PALA S.R.L. și alți clienți locali și zonali pentru livrările de fructe și material săditor pomicol.
Furnizorii principali: COMFERT S.R.L., ALCEDO S.R.L., PLANTAGRO-COM S.R.L. pentru semințe, îngrășăminte și pesticide, GREEN EXPERT S.R.L. și AGRITEHNICA SERVICE S.R.L. pentru piese de schimb la utilajele agricole, MEDIA ROM GRUP S.R.L. pentru aprovizionarea cu motorină.

Facebook
g+
LinkedIn

Sediu

Aleea Mihail Sadoveanu, nr.39, Iaşi, județul Iaşi

Punct de lucru

Răducăneni
Ferma Trestiana
Costuleni
Ferma Bacalu

Formular de contact

© Vinifruct Copou 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC